Hvorfor Shortcut?

Om du ønsker en app til deg eller din bedrift, finner du ikke en bedre leverandør enn oss. Vi er over 60 nysgjerrige idealister med en solid porsjon integritet i bagasjen, som vet at samholdet vårt gjør oss uslåelige.

Vi elsker å skape løsninger som beriker folks liv. Vi er gira for faget, mennesker og enda bedre løsninger. Vi tør å satse, vi utfordrer status quo og bryter grensene for hva som er mulig. Vår ambisjon er ikke å fortsette å være best - men å bli enda bedre.

Vi snur ryggen til teknologi for teknologiens skyld og tenker stort. Slik skaper vi verdifulle løsninger for våre kunder, hverandre og samfunnet rundt oss.

Vår integritet fører til bedre leveranser og bedre løsninger. Vi står for det vi tror på, og sier det vi mener. Vi fokuserer kompromissløst på at brukerne dine skal få en så god opplevelse som mulig.

Vi dyrker et sterkt samhold, hvor vi viser hverandre gjensidig respekt og tillit. Vi tror på den enorme kraften i våre felles ideer og mot til å innovere. Vår store styrke og suksessformel er at vi samarbeider på tvers av disipliner og ansvarsområder, med lidenskap og kompetanse i likt mål. Begeistringen og nysgjerrigheten vår smitter kundene våre, og sammen finner vi fram til resultater man blir forelsket i. Sammen blir vi best.

Dette er vår skaperkraft.

Ingen i Norge har levert flere apper enn oss

Som eneste norske appleverandør, lanserte vi vår første app samme år som App Store så dagens lys. Det var i 2008 og appen var RuterReise. Vi fulgte opp suksessen ved å fortsette å levere publikumsfavoritter for noen av de største norske selskapene.

Shortcut er den største leverandøren som kun fokuserer på mobile løsninger. Vi lager populære kvalitetsapper for store selskaper, samtidig som vi hjelper små aktører med deres mobilprosjekter. Vi har også lengst erfaring med apputvikling i Norge, noe som reflekteres i alle prisene appene våre har vunnet.

Sammen med våre kunder har vi klart å forenkle og glede livet til hundretusener av mennesker.

Vi holder til midt i Oslo sentrum, og er alltid tilgjengelige for å sette oss ned og ta en prat - både før og underveis i et prosjekt. Vi vet at tett og god dialog er avgjørende for en hyggelig og konstruktiv prosess, og for at de gode ideene skal få blomstre. Derfor inviterer vi til en rekke arbeidsmøter hvor store og små spørsmål blir besvart.

Vår suksessformel er likestilling mellom designere og utviklere

Vi bringer prosjektet ditt fra startstrek til vellykket lansering, og videre til trygt vedlikehold og forvaltning. I startfasen bruker vi arbeidsmøter til å få innblikk i hva du trenger og hvor prosjektet ditt skal. Våre designere og utviklere hjelper deg med å utarbeide konsepter som vil fungere bra. Hos oss er designere, utviklere og kunder tette partnere. Dette gir alle bidragsytere et stort eierskap i prosjektet, noe vi ser tjener din app og vårt felles mål. Du får et solid, polert produkt fordi brukeropplevelse og programvare går hånd i hånd gjennom hele prosessen.

I produksjonsfasen sørger prosjektlederne våre for at du hele tiden opplever jevn kommunikasjon og forutsigbarhet. Sammen hjelper vi prosjektet ditt ved å ta de vanskelige valgene slik at det kommer trygt i havn.

Vi har eksperter som leverer god design og sterke tekniske løsninger på alle flater. Vi leverer overlegent på iOS, Android, Windows Phone og selvfølgelig mobilt web. I tillegg leverer vi backend- og integrasjonsløsninger.

Alltid på brukernes premisser

En app er aldri bedre enn opplevelsen brukeren får. Noe imponerende og sofistikert har ingen betydning hvis ikke brukeren forstår hvordan appen fungerer. Derfor lytter vi alltid til de som skal bruke appen.

Vi har lang erfaring med brukertesting, både i organisert labmiljø og ute i felten. Vi tar oss tid til å intervjue brukerne både før og etter en test, og ser på hvordan de bruker løsningen – hva de forstår, hva de finner vanskelig. Prosess og resultat blir sirlig dokumentert i testrapporter, og kritiske funn blir selvfølgelig implementert i løsningen. På denne måten sørger vi for at ditt publikum vil forstå appen din.

Vi foretar grundige tekniske tester gjennom hele prosjektperioden. Like viktig som at ting er forståelig, er at ting faktisk fungerer – også i stressede situasjoner, med dårlig nettforbindelse, når serveren er nede og alt går tregt. Vi er alltid på utkikk etter programfeil (bugs) som vi retter opp fortløpende.

Selv etter appen er ferdig og lansert – og blitt en suksesss – kan det skje ting som gjør at den må endres eller oppdateres. Det kan være nye versjoner av mobilens operativsystem eller endringer i dine servere. Derfor tilbyr vi vedlikeholdsavtaler som sørger for at appen alltid fungerer.

Vi er minst like stolte av appen som deg

Når appen er systemtestet og lansert er det naturlig for oss at så mange som mulig skal få vite om det. For oss er det magisk hver gang vi ser en av våre apper i bruk.

Vi vet hvordan app-butikkene fungerer og hvilke grep som kan være smart å gjøre for at appen din skal fremstå attraktiv. Vi bistår gjerne med gode skjermbilder og effektfull tekst. Men uansett hvor flott presentasjonen er i app-butikken, må det mer til for at lanseringen blir en suksess. Sammen med deg finner vi ut hvordan vi bør spre budskapet. Sosiale medier? Markedsføring? Spredningskampanjer? Plakater med QR-koder? Alt dette hjelper vi gjerne til med. Vi er minst like stolte av appen som deg og ønsker at så mange som mulig tar den i bruk.

Shortcut AS

Visjon

Vi skal skape løsninger som endrer måten vi lever på

Etablert

Desember 2007

Daglig leder

Arve Egil Håbjørg

Adresse

Nedre Slottsgate 8
0157 Oslo

Org. nr.

991 118 225